Een revolutionaire manier van schoorsteen vegenpower-sweeping[1]

POWER SWEEPING

(Roterend elektrisch schoorsteen vegen)

Wat is roterend elektrisch schoorsteen vegen?

Roterend elektrisch schoorsteen vegen, ook wel Power Sweeping genoemd, is een beproefde, veilige en succesvolle methode. Het is schoorsteenvegen met de klik-stokken techniek.

Het roteren van de klikstokken met borstel  is gebaseerd op de aandrijving met een accu- boormachine. De accuboor doet het werk en de schoorsteenveger stuurt de stokken met borstel alleen nog maar aan. Was er voeger veel krachtsinspanning nodig om een kanaal 4 maal te vegen, nu wordt er geveegd tot wel 40 maal schoon op één plek, door het aantal omwentelingen van de borstel. De boor-snelheid bepaalt hoe intensief het kanaal wordt geveegd. Sneller draaien betekent meer reinigingskracht. En of het kanaal nu rond, vierkant of een andere vorm heeft is niet meer van belang. Wij kunnen alles vegen met dit systeem.

Een uitkomst voor stolpboerderijen en andere zeer hoge panden

Dit systeem is onder meer een uitkomst bij stolpboerderijen of andere panden waarbij de schoorsteen in feite onbereikbaar is. Zou er anders een hoogwerker of ander materiaal moeten worden gehuurd, nu kunnen wij de schoorsteen grondig reinigen vanaf de grond.

 

Chat openen