Rieten daken specialist

Schoorsteen vegen op rieten daken in o.a. Hoorn, Heerhugowaard en Purmerend

Als schoorsteenveger zijn wij gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen en rookkanalen op rieten daken. Door een speciale ladder-constructie is het voor ons mogelijk op eenvoudige wijze via het rieten dak bij de schoorsteen te komen.

Het gebruik van hoogwerker, rietsteps of rietstoeltje is niet meer nodig !

De schoorsteen kan van bovenaf worden geveegd en, wat belangrijk is, de vonkenvanger kan tijdens de werkzaamheden worden gecontroleerd en schoongemaakt.

Wij rekenen voor het vegen van de schoorsteen bij woonhuizen met een riete dak 85 euro en stolpen met een rieten dak 95 euro. Op het veegbewijs wordt een aantekening gemaakt dat ook de vonkenvanger is gecontroleerd. Deze kunt u bewaren bij uw verzekeringspapieren.

Voor wat betreft stolpen en rieten daken en andere hoge panden, deze worden vanaf 1 januari 2021 automatisch in het voorjaar/zomer gepland. Op deze wijze blijft het voor de schoorsteenveger verantwoord om de daken te beklimmen.
Wenst u in de winter een afspraak? Dat kan, dan vegen wij van beneden met ons Power-Sweep-Systeem.

Wij hebben twee soorsten schoorsteenkappen in het assortiment, welke geschikt zijn voor rieten daken.

kraaienkap

 

De ronde Firemaster Topmaster incl vonkenvangergaas of de FIREMASTER DELUXE RVS schoorsteenkap voor intensief gebruik openhaarden houtkachels inclusief vonkenvangergaas. De ronde Topmaster is € 325,– en de Firemaster DeLuxe € 385,–. (inclusief plaatsing)

Chat openen